FINISHER CHALLENGE CALELLA 2009

dissabte, 6 de setembre del 2008

TRIATLÓ DE BANYOLES

Aquest dissabte es celebra el XXIII triatló de Catalunya a Banyoles.L´inici de la prova serà a les 15:30 h. des del Parc de la Draga, i la distància serà :
1500 m natació - 40 km. ciclisme - 10 Km. cursa a peu.
Una bona prova per iniciar-se en distància olímpica, malauradament no podrè anar-hi ,hauré d´esperar el 5 d´octubre per anar a la de Barcelona.
Durant l´estiu he entrenat tot el que he pogut, sobretot he sortit molts dies a nadar al mar aprofitant el bon temps i la bona mar, tirades de 40 i 50 min. . Per sort només un dia van picar-me les temudes meduses.
També he fet une bones sortides de btt( muntanya) combinades amb running, una manera perfecta d´entrenar les transicions. Per cert crec que es un bon moment per parlar-ne.
Si es la primera vegada que en feu alguna es important que tingeu les coses clares, podeu preguntar-ho algun conegut. Es important ordenar el material que fareu servir ( sabatilles de bici i corrèr , el casc i les ollereres ) i sobretot tenir el dorsal preparat ( recomano enganxar-lo a una cinta elàstica ). Quan col.loqueu la bici al seu lloc a boxes, memoritzeu el lloc exacte, ja que quan sortiu de nedar o be torneu amb bici no es pot perdre ni un minut.