FINISHER CHALLENGE CALELLA 2009

dimarts, 7 d’octubre del 2008

TRIATLÓ BARCELONA 2008

DISTÀNCIA OLÍMPICA
Nedant: 1.500 m.
Bicicleta: 40 Km.
Corrent: 10 Km.
El passat 5 d´octubre vaig participar a la primera triatló en distància olímpica i sobretot i el més important la vaig acabar.
Temps: 2:40:35
Lloc: 576
Valia la pena despertar-se a les 5:30h. del matí per participar, l´ambient era meravellós i les instal.lacions on es realitzaven inmillorables.Llàstima que hi van haver alguns problemes a la sortida ( retràs d´una hora trenta minuts ),la qual cosa ens va fer refredar molt.Per tota la resta el dia va ser genial. En aquesta ocasió no va acompanyar-me la meva dona, però si ho va fer el meu germà Jordi, el qual va fer-me un magnífic reportatge fotogràfic. Foto: Jordi Carbonell

En el tram de natació, vaig sortir dels últims, no m´agrada tenir " mogollón " de gent al meu voltant, deu ser que el meu nivell no es gaire bo i m´haig de concentar més per nedar.
En el tram de bici, les coses van anar millor, la llàstima es que com que trigu molt en sortir de l´aigua, després em costa integrar-me en algun grup de bicis per poder " xupar" roda, tot i així el temps es acceptable ( 1:09:48 h.) . I per acabar en el tram de còrrer en aquesta ocasió les cames ja no tiraven i va agafar-me una rampe al cuadriceps esquerra. Tot i que el temps no va ser dolent del tot ( 0:47:55 ) normalment ho faig en 40 minuts.
Haig de pensar que era la primera olímpica que feia i dintre de les meves posibilitats estic molt content. Ara si, haig de preparar-me pel any que ve, sobretot en el tram de natació

TRIATLÓ BARCELONA 2008

dijous, 2 d’octubre del 2008

TRIATLÓ VILANOVA 2008

Estimats amics el 21 de setembre vaig tornar a participar a la triatló de Vilanova i la Geltrú.Vaig retrovar a un gran amic de fatigues, en Jordi i els seus companys del club triatló Cariñena de Barcelona.
http://tribcn.blogspot.com/
Tot i que el día no acompanyava gairé, la jornada va ser molt bona. Pel matí el cel estava tapat i feia un vent molt desagradable, per sort l´aigua estava calenteta, però la forta corrent que feia va dificultar el tram de natació, sobretot els que no som uns " cracs" d´aquesta disciplina.
En termes generals la cursa va anar be, el temps semblant al de l´any anterior. Tot el que vaig millorar en el tram de bici i còrrer va compensar el pèsim tram de natació.
Temps total : 1:24:26 - Lloc 318
Parcials: Natació :............................... 0:24:49
Bici:...................................... 0:39:31
Cursa a peu:......................... 0:20:26

La propera triatló que faré serà la de Barcelona el proper día 5 d´Octubre , aquí vaig inscriurem en la distància Olimpica ( ja veurem que faré en el tram de natació ) per cert l´hora de sortida del meu grup, serà a les 8:00 AM. La primera de totes, quina put.... aquestes hores del matí encara no a sortit el sol.
També vull saludar al Alex Aldoma, company de fatigues que vaig conèixer a la Triatló de Sitges.

Per cert perqué la motivació dels entrenaments sigui la millor m´he apuntat al " doblete " de l´any que be. Al pack challenge-costa brava del 2009

http://www.challenge-barcelona.com/index.php?id=1&lang=1