FINISHER CHALLENGE CALELLA 2009

dissabte, 30 de maig del 2009

HALF CHALLENGE 2009

FINISHER HALF CHALLENGE
MARC CARBONELL ROSIÑOL
SWIM 1.9
BIKE 90
RUN 21,1
TEMPS TOTAL 5:48:57
CLASIFICACIÓ : 1007
El passat 24 de Maig es va realitzar a
Callella la Half Challenge o el que es el mateix 1/2 Ironman, va ser una prova durilla i amb una mica de polémica amb el tema drafting.( persolalment haig de reconeixer que en algun moment vaig incorrer a fer drafting però va ser quan baixavem de Dosrius, quan la carretera no admetia fer una altre cosa, però si , haig de dir que era fàcil incororar-te en algun grup i anar a mogollón.

Aniren per parts, el primer tram de Natació 1900 metres vaig trigar 48:15, com que això no es el meu fort vaig sortir dins el meu grup ( 7:30h) dels últims i pels que dubtin no vaig saltar-me cap boia, això si el retorn estava mal senyalitzat i vaig haver de remontar per passar la boia correctament.
Pel que fa al tram de bici ( temps 2:45:38 ) vaig anar a ritme tota l´estona uns 33 km. de mitja, van sortir , i fora del tram de Dosrius vaig intentar seguir la normativa del drafting, això si, hi havia moments que la carretera era tan estreta que era imposible no fer drafting ( crec que això va ser un error d´organització ).
Per finatlitzar el mes dur de tots , el tram de còrrer ( temps 2:07:23 ), la calor i la fatiga van passar factura, vaig anar a ritme sense parar , però poc a poc. Per cert els últims metres van ser criminals, potser s´hauria de buscar un altre lloc per finalitzar la Challenge d´Octubre.
ARA NOMÉS EM QUEDA ENTRENAR FORT I MENTALITZAR-ME PER PODER A SER FINISHER DE LA CHALLENGE D´OCTUBRE.